KOMOREBI. Lumina care se filtrează printre copaci

KOMOREBI. Lumina care se filtrează printre copaci
joi, 04 mai 2023

Bilete AICI

Producător: Vanner Collective 2022

Partener: Teatrul de Stat Constanța

Concept Denisa Nicolae și Liviu Romanescu

Text de Raluca Mănescu

Cu: Denisa Nicolae, Liviu Romanescu, Teodora Velescu

Mișcare scenică: Teodora Velescu

Compoziție muzicală: Mihai Dobre

Scenografie și costume: Elena Gheorghe

Pregătire muzicală: Oana Pușcatu

Univers sonor și light design: Alexandros Raptis

 

Durată: 90 min (evenimentul va fi urmat de sesiune de discuții cu publicul și echipa artistică)

Spectacol recomandat 14+

 

„KOMOREBI. Lumina care se filtrează printre copaci” este drumul inițiatic al unui bărbat în luptă cu Frica. Este o poveste învăluită de dragoste, umor și curaj despre traume deconstruite, despre iubire și acceptare.

Ce mai înseamnă azi să fii un „bărbat adevărat”? O disecție actuală a parcursului către sine și a impactului pe care îl are descoperirea adevăratului chip, ascuns sub măști fabricate.

Discuția de la finalul reprezentației va fi moderată de psiholog Silvia Ciubotaru (Guță), coordonatoarea proiectului In a Relationship, un proiect de educație împotriva abuzurilor dedicat tinerilor.

Reprezentațiile fac parte din turneul „Fake it till you make it”, proiect cultural co-finanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Silvia Ciubotaru a absolvit Psihologia la Universitatea București și s-a specializat în psihoterapie experiențială. Lucrează de peste 17 ani în proiecte de educație și cultură pentru tineri, cum sunt Ideo Ideis sau In a Relation