LOGODNĂ RELATIVĂ

LOGODNĂ RELATIVĂ
  • de Alan AYCKBOURN
  • Traducere: Irina VELCESCU
  • Regia: Iulian Enache
  • Scenografia: Gabi Albu
  • Lighting design: Alexandru Bibere
  • Asistent scenografie: Ruxandra Bobleagă
Premiera: 04 februarie 2023
Durata: 2h, fără pauză
AG
  • vineri, 08 martie, ora 19:00

Se dau: patru oameni, două cupluri interșanjabile, o sumedenie de confuzii, de încurcături ale căror consecințe sunt prelungite la maximum. Rezultă: o comedie clasică pentru întreaga familie.

„Logodnă relativă” (titlul original Relatively Speaking) este o comedie care extrage haz și veselie din trădările căsniciei și relațiilor de iubire și mai ales din încurcăturile produse.

Un patrulater conjugal ale cărui laturi variabile se înfățișează din unghiuri mereu surprinzătoare, pentru a oferi spectatorilor amuzament și o imagine optimistă și pozitivă, într-un mod paradoxal și, până la urmă, înțelept. 

Piesa lui Alan Ayckbourn, este unul dintre cele mai mari succese ale dramaturgului britanic și a fost montată la numeroase teatre din Marea Britanie și din SUA, având mai multe ecranizări și adaptări pentru televiziune.

Distribuție

Cronici

„O comedie clasica englezească, în engleză titlul este ‹‹ Relatively Speaking››, de Alan Ayckbourn. E o comedie de situație, clasică, în care eu cred că ea crede că el crede că noi credem. Dar de fapt, nimic nu e ceea ce credem. O comedie clasică în care nimeni nu știe exact ce se întâmplă până la finalul spectacolului. E deschisă pentru întreaga familie, nu vor fi restricții de vârstă de niciun fel la acest spectacol, chiar e un spectacol de public. Sperăm să fie o comedie pe care să o guste cât mai multă lume.” a declarat Erwin Șimșensohn, director Teatrul de Stat Constanța.

Denisa Apostol

https://www.dobrogea.tv/stire/Social/37701/invitatie-la-teatru-piesa-logodna-relativa-pe-scena-teatrului-de-stat-constanta.html