COMUNICAT DE PRESĂ Ziua Mondială a Teatrului, sărbătorită la Teatrul de Stat Constanța

 

Teatrul de Stat Constanța invită publicul spectator la un eveniment cu intrare liberă, miercuri, 27 martie 2019, ora 19:00, cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului.

 

Gheorghe Ifrim, actorul Teatrului „L.S. Bulandra” din București, va susține un one man show în care va vorbi despre sine, despre noi şi despre câteva dintre legendele care ne-au îmbogățit viața în ultima jumătate de secol.

Suntem purtați cu nemăsurat umor, multă autoironie şi o surprinzătoare tandrețe de la Michael Jackson la Pavarotti, de la Dan Spătaru la Gheorghe Dinică, de la Demi Moore la Tora Vasilescu, de la Gheorghe Cozorici la Toma Caragiu şi la multe alte nume mari ale scenei româneşti.

Totul se întâmplă simplu şi adevărat, pornind de la reperele unei biografii concrete, cum am fi putut avea oricare dintre noi. Hohotele explozive de râs, muzica, dansul, emoția şi bucuria sensului adânc îmbrăcat în glumă deşteaptă sunt ingredientele acestui one-man show, eveniment la care publicul constanțean este invitat să participe în mod gratuit.

 

GIGel

de Alexandru Popa

regia: Vlad Zamfirescu

cu: Gheorghe Ifrim

scenografia: Bogdan Spătaru

asistent muzical: Virgil Duțan

durata spectacolului: 1h 20

 

 

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile. Porțile teatrului se deschid publicului începând cu ora 18:30, iar  spectacolul va începe la ora 19:00.

Din respect pentru actori, după începerea reprezentației, accesul publicului în sala nu va mai fi permis.

26.3.2019