DbutanT: Red Line

DbutanT: Red Line
joi, 05 octombrie 2023

Pe 5 octombrie, de la ora 12:00, vă invităm în Sala Studio a TSC, din strada Ion Lahovari nr. 2A, în cadrul festivalului-concurs D-butant-T la spectacolul:

 

Red Line

– coregrafia Alice Veliche și Alexandru Radu

 

Alice Veliche, coregraf independent, ne spune despre ea că una dintre cele mai mari împliniri profesionale rămâne realizarea coregrafiei în cea de-a 30-a ediție a Galei UNITER.

Alexandru Radu, coregraf independent, ne spune despre el că îi place să experimenteze, să caute, să se axeze întotdeauna pe proces și pe ceea ce poate învăța din fiecare experiență. De aceea, spectacolele pe care le-a realizat aparțin unor abordări coregrafice cât mai diferite.

„Red Line”. Exagerare, abuz, necumpătare, abundență, desfrâu, preaplin, excedent, extremism, prodigalitate, redundanță, sațietate, suplement, supraabundență, surplus. Mult. Mult prea mult. Mult prea mult de mult. EXCES. De ego, de artă, de timiditate, de ură, de putere, de gândire, de iubire, de zel, de dans, de noi, de muncă, de non-dans, de singurătate, de voință, de tristețe, de lene, de tot și în toate. Cu toții știm că e prea mult atunci când depășim linia roșie.

Festivalul constă în selecția a cinci spectacole cu coregrafii remarcabile, ce vor fi prezentate atât pe scena Teatrului „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe cât și pe cea a Teatrului de Stat Constanța.

Premiile de anul acesta reprezintă posibilitatea pentru doi tineri câștigători de a fi coregrafi pentru un spectacol montat la Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe și un spectacol montat la Teatrul de Stat Constanța.


Durata spectacolului: 30 min
Distribuția:

Alice Veliche – interpret;

Georgiana Condurache – interpret;

Alexandru Radu - interpret

 

Bilete AICI